Saturday, December 12, 2009

Tracklist for 10.12.2009 / Best of 2009 Pt 1

Näistä biiseistä muistamme vuoden 2009. Homma jatkuu ensi vuoden alussa jolloin luvassa toinen puolikas kuluneen vuoden parhaista.

Willie West & The High Society Brothers : The Devil Gives Me Everything (Part 1) (Timmion)
Lee Fields : Ladies (Truth & Soul)
Mayer Hawthorne : Maybe So Maybe No (Stone sthrow)
New Holidays : Maybe So Maybe No
Dexter Wansel : The Sweetest Pain (OOFT Edit)
CFCF : You Hear Colors (Acephale)
Whitney Hjuston : Million Dollar Bill (Arista)
Whitest Boy Alive : Timebomb (Bubbels Records)
Whitest Boy Alive : Keep's Secret (Bubbels Records)
Hunee : Took My Love (Drumpoet Community)
Au Revoire Simone : Another Likely Story (Moshi Moshi)
Major Lazer : Cash Flow (Classixx Glass-Bottom Dub Mix) (Mad Decent)
Schmami : Palms (Skylax)
Passion Pit : I´ve Got Your Number (Sister Phunk)
Yacht : Psychic City (Classixx Remix) (DFA)
Floating Points : Truly (Eglo)
The Units : High Pressure Days (Rory Phillips Remix) (Relish)
Golden Silvers : True Romance (True No.9 Blues) (XL Recordings)
The Crêpes : What Else? (Information)
My Tiger My Timing : Arm Around You (Electric Minds)
Faze Action : I Wanna Dancer (Old Scool House Mix) (Faze Action)
Azari & III : Reckless With Your Love (Permanent Vacation)
Rainer Truby : To Know You
dj dealer : whatcha gonna do (Top Billin Edit)
Sebastian Tellier : Kilometer (Aeroplane Italo 84 remix) (Lucky Number)
Runaway : Brooklyn Club Jam (DFA)
Oh Snap : Funk Dat 2009
Curses! : The Deep End (Holy Ghost Day School Dub) (Institubes)
Yo Majesty : Don´t Let Go (Greenmoney Dub Mix)
Franz Ferdinand : ulysses (Zomby 92 Remix)
Mr. Hudson : White Lies (Rusko´s Euphoria Mix)

Labels: , , ,

Tracklist for 26.11.2009

Four Tet : Love Cry (Joy Orbison Remix)
Mary J Blidge : Real Love (Kaippa Mix)
Gonzales : Let's Ride (U-Go-B's Disco Dj Friendly Edit)
Maze : Twilight (The Noodleman Rework)
Simian Mobile Disco Cruel Intentions (Maurice Fulton Remix)
High Five : Part Life
The Emperor Machine : Monkey overbite
Tony Cook and The Party People : On The Floor (Rock it)
Toney Lee : Reach Up (1986 remake)
Michael McDonald : All We Need
Space : Carry On Turn Me On (AN2 Remix)
Nikola Gala & Jerome Sydenham : Brooklyn Rock
Claude Von Stroke : Vocal Chords (DJ Version)
Jori Hulkkonen : Last Year ft villa Nah
Azari & III : Reckless (With Your Love) (Permanent Vacation)
Acid Pauli : The Real Sidney

*** DJ Peter (Sputnik FM) ***

Audio Soul Project Dont SleepScope Str8up Remix) NRK
Stryke : The Wish (Danny Howells Rework)
Caucasian Boy : Northerrn Lights (Prime Cutz Mix) Strictly Rhythm
Lil Louis : Club Lonely (Ill Mark Mix) Bulk
Joshua Iz : Juice (Main Mix) Bananza
DJ Dealer : What You Gonna Do [Look At You]
Yogi & Husky : Outta Ya Mind [Salted]

Faze Action : In The Light Of Miracle ft Yam Who

Labels: , , , ,